Doneren via de bank.

Dit jaar willen we het doneren middels een bankoverschrijving onder de aandacht brengen. Van deze mogelijkheid werd op kleine schaal reeds gebruik gemaakt, echter vanaf nu is de organisatie en de invullijst hierop aangepast. Ook kun u geheel anoniem uw donatie doen en toch zorgen dat de bedragen verdeeld over de fondsen naar uw keuze gestort worden. Hoe gaat dit in zijn werk?

U vult op de invullijst rechtsonder bij de tekst: “Vul hier uw telebankiercode in” een code in die alleen u kent. Daarna vult u per fonds het bedrag in dat u wilt schenken en tevens het totaalbedrag, wat u wilt storten. Er gaat nu geen geld in de envelop. Met deze gegevens heeft de Goede Doelen Week genoeg informatie om te weten dat het om een storting gaat.

U maakt vervolgens het bedrag over naar de bankrekening wat op de brief staat: NL49RABO 0341 0354 59 t.n.v. Stichting Goede Doelen Week Asten . Als betalingskenmerk vermeld u: GDWA gevolgd door uw code.

Wilt u het bedrag gelijk verdelen over alle fondsen, dan hoeft u hiermee niet te wachten tot u de brief heeft. Storten kan het hele jaar door. Bent u op vakantie als de Goede Doelen Week van Asten, Heusden en Ommel is, kunt u alsnog de brief afgeven in het Gemeentehuis van Asten en het bedrag overmaken. Bij het gemeentehuis kunt u dat het hele jaar nog doen.

Stort u geen geld, maar doneert u contant dan hoeft u uiteraard geen code te vermelden op de brief.

Goede doelen week Asten GDWA Goededoelenweek Goededoelenweekasten